Drooms introduceert als eerste blockchain-technologie in de onroerendgoed- en M & A-transactiebusiness https://drooms.com/en/blockchain. Drooms vervangt traditionele archivering, in de vorm van dvd's, cd's, usb's en harde schijven, met beveiligde dataruimten gevalideerd via blockchain voor de wettelijke garantiefase van een transactie. Meer informatie vindt u hier https://drooms.com/en/blockchain

"Jaarlijks vinden wereldwijd transacties ter waarde van biljoenen euro plaats, en de gevoelige gegevens waaruit deze transacties bestaan, moeten ergens in de garantiefase worden opgeslagen.

USB's, dvd's en harde schijven zijn allemaal bruikbare oplossingen, maar ze zijn onhandig, verouderd, gevoelig voor beveiligingsrisico's en duren niet eeuwig.

Drooms is de eerste aanbieder van virtuele dataroom die de kracht van blockchain-technologie voor het onroerend goed en fusies en overnames gebruikt door uw gegevens te beschermen zonder de risico's te dragen die ouderwetse opslagmethoden met zich meebrengen.

Door het publiceren van verificatiegegevens via de Ethereum-blockchain, genereert Drooms archieven, beveiligt deze voor de wettelijke garantiefase van een transactie EN slaat ze op voor de duur van de garantieperiode.

En omdat Drooms uw gegevens opslaat in een blockchain-beveiligd bestand, met een unieke waarde en een dataroom-ID, kunt u onmiddellijk controleren of een dataroom is gewijzigd.

Geen gedoe meer met dvd's en verloren gegevens.

Sabotagebestendige, geavanceerde en langdurige gegevensopslag met snelle, veilige en onbeperkte toegang voor alle betrokken partijen … dat is Drooms.

Beveilig uw dataroom op de blockchain met Drooms.

Drooms … we veranderen de manier waarop je werkt! "

Categories: Videos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
de_DEDeutsch en_USEnglish