Volgens David Stastny, oprichter van de boutique-investeringsbank Centaur Partners LLC: "Tijdens het due diligence-proces is tijd niet je vriend; hoe langer het diligence-proces zich uitstrekt, hoe groter de kans dat er zorgen zullen ontstaan ​​en de aankoopprijs aanpassingen zullen plaatsvinden. "

Te vaak maken bedrijven die een winstgevende exit zoeken, de verkeerde veronderstelling dat het due diligence- en waarderingsproces alleen door de koper wordt aangedreven. De waarheid is dat je als verkoopteam een ​​enorme kans hebt om due diligence-tijdlijnen in te korten, waardoor de waarde die de koper aan je bedrijf toekent, wordt gemaximaliseerd. Om de meeste waarde uit uw transactie te halen, is het essentieel dat het due diligence-proces gestroomlijnd en efficiënt is.

Om ervoor te zorgen dat dit zo is, loont het om vooruit te plannen en alle informatie te ordenen die nodig is voor due diligence in een virtuele dataroom lang voordat het proces begint. Zodra de due diligence begint, verloopt het proces veel vlotter als documenten eenvoudig kunnen worden gevonden en bekeken en antwoorden op vragen snel aan de juiste mensen kunnen worden gedistribueerd.

Wilt u meer weten over hoe een moderne virtuele dataroom het due diligence-proces kan stroomlijnen en versnellen, neem dan deel aan deze gratis webcast. U leert hoe een goede virtuele dataroom het organiseren van documenten vooruitlopend op het due diligence-proces faciliteert, evenals het gemakkelijk maken van het vinden, beoordelen en distribueren van die documenten.

Ontdek hoe een goede Virtual Data Room de due diligence op twee belangrijke manieren aanzienlijk kan versnellen:

Ten eerste versnelt een goede dataroom zich klaar voor due diligence:

* Snel en eenvoudig opstellen van uw due diligence-lijst
* Drag-and-drop publiceren en snelle upload rechtstreeks vanuit de browser
* Efficiënt en eenvoudig beheer van gebruikers en groepen
* Snelle toestemming

En ten tweede versnelt een goede dataroom de beoordeling van documenten tijdens due diligence:

* Snel scrollen door en in documenten
* Batch downloaden van beveiligde documenten naar de computer van de eindgebruiker
* Directe full-text search zodat document reviewers snel kunnen vinden wat ze zoeken
* Q & A voor efficiënte afhandeling van due diligence-vragen

Meer informatie over het gebruik van ShareVault voor due diligence en het maken van deals: http://sharevaultdev.bitnamiapp.com/solutions/due-diligence-and-dealaking

Categories: Videos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
de_DEDeutsch en_USEnglish